1. Riko kananmunat isoon kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot.
  2. Raasta kesäkurpitsa raastinraudalla ja purista raasteesta ylimääräinen neste pois voimakkaasti.
  3. Kuori ja raasta porkkanat ja valkosipulinkynsi. Raasta myös halloumijuusto.
  4. Sekoita kaikki raasteet kananmuna-jauhoseoksen joukkoon. Mausta massa suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita ja jätä turpoamaan.
  5. Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
  6. Valmista jogurttikastike. Hienonna puolikas ruukku minttua pieneen kulhoon. Kumoa jogurtti kulhoon ja mausta suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla sekä oliiviöljyllä. Jätä maustumaan.
  7. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Lisää kypsän bulgurin sekaan puolikkaan sitruunan kuori ja mehu. Mausta ripauksella suolaa ja oliiviöljyllä.
  9. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja nostele pihvimassasta lusikan avulla pieniä ja ohuita pihvejä pannulle. Paista pihvejä molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. Nostele valmiit pihvit lautaselle talouspaperin päälle vetäytymään.
  10. Tarjoa halloumi-kasvispihvit bulgurin sekä jogurttikastikkeen kanssa.