- Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele keitetty riisi kylmällä vedellä ja jätä siivilään valumaan.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle härkismuru. Paista sekoitellen 3-4 minuuttia.
- Lisää valkosipulit ja porkkanat pannulle. Mausta suolalla, juustokuminalla, kanelilla, soijakastikkeella ja valkoviinietikalla. Paista miedolla lämmöllä välillä käännellen noin 5 minuutin ajan. Sekoita valutettu riisi pannulle ja kuumenna vielä nopeasti käännellen.
- Hienonna korianteri.
- Viimeistele Biriyanin riisipannu korianterilla ja limen mehulla. Tarjoa salaatin kanssa.
Vegaaninen - Gluteeniton
Riisipannu Biriyanin tapaan paistetulla härkiksellä & salaattia (V,G)
Biriyani on intialainen riisiruoka, tässä herkullinen kasvisversio klassikosta. Maukas maustettu härkis sopii tähän ruokaan mainiosti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo