1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele keitetty riisi kylmällä vedellä ja jätä siivilään valumaan.
  4. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle härkismuru. Paista sekoitellen 3-4 minuuttia.
  6. Lisää valkosipulit ja porkkanat pannulle. Mausta suolalla, juustokuminalla, kanelilla, soijakastikkeella ja valkoviinietikalla. Paista miedolla lämmöllä välillä käännellen noin 5 minuutin ajan. Sekoita valutettu riisi pannulle ja kuumenna vielä nopeasti käännellen.
  7. Hienonna korianteri.
  8. Viimeistele Biriyanin riisipannu korianterilla ja limen mehulla. Tarjoa salaatin kanssa.