1. Laita vesi kiehumaan kattilaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Puolita fenkoli pitkittäin ja poista kova kanta. Leikkaa fenkolista mahdollisimman ohuita suikaleita. Pese ja puolita kirsikkatomaatit.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerin fileesuikaleet ja paista käännellen 3-4 minuuttia.
  5. Lisää joukkoon valkosipulit ja fenkolit sekä jatka paistamista hetken aikaa.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja curryjauheella.
  7. Lisää pannulle kirsikkatomaatit, fraiche kerma ja pastan keitinvettä. Kuumenna seos kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
  8. Lisää kypsä valutettu pasta pannulle kastikkeen joukkoon. Purista sekaan puolikkaan sitruunan mehu.
  9. Tarjoa kermainen kanapasta parmesanraasteen kanssa.