1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynsi. Pese ja leikkaa kesäkurpitsa pieniksi paloiksi. Huuhtele ja suikaloi paprika. 
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljy ja broilerin jauheliha. Ruskista jauheliha välillä sekoitellen.
  5. Lisää sitten pannulle sipulit, kesäkurpitsat ja paprikat. Jatka paistamista hetken aikaa ja mausta tomaattipyreellä, suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella  ja valkoviinietikalla.
  6. Lisää pannulle fraichekerma. Huuhtaise purkki vedellä ja kaada vesi myös pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta pastan kypsymisen ajan.
  7. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa ja viimeistele kastike sillä.
  8. Tarjoa broilerikastike pastan kanssa.