1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
  3. Suikaloi puolikas chili, viipaloi huuhdottu kesäkurpitsa ja puolita pestyt kirsikkatomaatit.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljy, sipulit, chili ja kesäkurpitsaviipaleet. Paista kasviksia 2-3 minuuttia sekoitellen.
  6. Lisää sitten pannulle tofupalat ja kirsikkatomaatit. Jatka paistamista muutama minuutti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella.
  7. Lisää pannulle ruokakerma, huuhtaise purkki tilkalla vettä ja pyöräytä vesi pannulle mukaan. Kuumenna kiehuvaksi.
  8. Viimeistele kastike puolikkaan sitruunan mehulla ja lehtipersiljalla.
  9. Tarjoa mausteinen tofukastike valutetun pastan kanssa.