1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynnet. Viipaloi kesäkurpitsa, suikaloi paprika ja hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja kesäkurpitsat, paprikat ja sipulit. Paista sekoitellen noin 3-4 minuuttia.
  5. Lisää mifusuikaleet pannulle ja jatka paistamista hetken aikaa.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
  7. Kumoa pannulle tomaattimurska, huuhtaise tölkki vedellä ja kaada vesi mukaan kastikkeeseen. Kuumenna ja hauduta pastan kypsymisen ajan.
  8. Viimeistele kastike hienonnetulla lehtipersiljalla.
  9. Tarjoa tomaattinen mifukastike pastan kanssa.