- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Huuhtele ja suikaloi kesäsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Huuhtele ja leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin puoliksi ja viipaloi puolikkaat.
- Hienonna puolikas ruukku tilliä.
- Mausta kirjolohi ripauksella suolaa ja mustapippuria. Suikaloi kirjolohifilee.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää voi, öljy, sipulit ja kesäkurpitsaviipaleet pannulle. Kuullota n. 2-3 minuuttia välillä sekoitellen.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja kuivatulla yrttisekoituksella.
- Lisää pannulle kirjolohisuikaleet ja kerma. Huuhtaise kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kastike ja hauduta pastan kypsymisen ajan.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja mustapippurilla.
- Viimeistele kastike puolikkaan sitruunan mehulla ja hienonnetulla tillillä.
- Tarjoa herkullinen kipparin lohikastike pastan ja salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo