1. Huuhtele ja kuutioi tomaatit kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista sekaan myös mehu. Hienonna sekaan korianteri. Sekoita ja jätä maustumaan hetkeksi. 
  2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Levittele uunipellille maissilastut. 
  3. Huuhtele kidneypavut kylmällä vedellä siivilässä ja valuta hyvin. Kumoa kulhoon. Huuhtele ja suikaloi paprika sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, öljyllä ja valkoviinietikalla. Sekoita ja jätä maustumaan.  
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle härkis. Paista noin 4-5 minuuttia sekoitellen. Mausta härkis suolalla ja curryjauheella. Siirrä sivuun liedeltä.
  5. Nostele maissilastujen päälle härkistä, kidneypapuja ja paprikaa. Ripottele päälle juustoraaste. Nosta uuniin ja paista uunissa noin 10-12 minuuttia, kunnes juusto saa kauniin värin. 
  6. Tarjoa nachopelti pico de gallon kanssa. 
  Vinkki! Härkiksen voi maustaa ripauksella chilijauhetta tai 1 tl juustokuminaa.