1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin ja sekoita siihen öljy. 
  3. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi chili. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
  4. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja jätä valumaan.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit ja chili. Paista käännellen muutama minuutti.
  6. Sekoita pannulle kirsikkatomaatit, pinaatit ja pasta. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla rakuunalla ja hunajalla. Kuumenna sekoitellen. 
  7. Raasta pastan sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehua joukkoon. Murustele fetajuusto sekaan. 
  8. Tarjoa sitruunainen fetapasta heti. 
  Vinkki! Jos kaikki ruokailijat eivät pidä fetajuustosta, sen voi murustaa vain annosten päälle.