1. Valmista pico de gallo. Huuhtele ja kuutioi paprika ja tomaatit kulhoon. Kuori ja hienonna punasipuli pieniksi kuutioiksi joukkoon. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista myös mehu joukkoon. Mausta suolalla, sokerilla, mustapippurilla, chilijauheella ja öljyllä. 
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerin fileesuikaleet ja paista sekoitellen noin 4-5 minuuttia. 
  4. Lisää valkosipulit broilereiden joukkoon ja jatka paistamista hetki. Mausta broilerit suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella.
  5. Kumoa paistetut broilerit omaan kulhoon jäähtymään.
  6. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi. 
  7. Sekoita jäähtyneiden broilereiden joukkoon caesarkastikkeet. 
  8. Valuta pico de gallosta ylimääräinen neste pois. 
  9. Levitä tortilloille salaattia ja broileria. Lusikoi päälle pico de galloa.
  10. Taittele wrapeiksi ja tarjoile heti. 
Vinkki! Meidän Instagramista löydät videon wrappien valmistuksesta. :)