1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat pienemmäksi sekä keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Riko kananmunat isoon kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot.
  3. Pese ja raasta kesäkurpitsa siivilään sekä purista raasteesta ylimääräinen neste pois voimakkaasti. Jätä siivilään odottamaan.
  4. Kuori ja raasta porkkanat ja valkosipulinkynnet. Raasta myös hallajuustot.
  5. Sekoita kaikki raasteet kananmuna-jauhoseoksen joukkoon.
  6. Mausta massa suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita ja jätä turpoamaan.
  7. Valmista jogurttikastike. Kumoa jogurtti kulhoon ja hienonna puolikas ruukku minttua. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja puolikkaan sitruunan mehulla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  8. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja nostele kasvisfritteritaikinasta lusikan avulla kekoja pannulle ja paina ohuiksi pihveiksi.
  9. Paista pihvejä molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. Nostele valmiit pihvit lautaselle talouspaperin päälle vetäytymään.
  10. Valuta kypsät perunat hyvin. Murskaa perunat esimerkiksi survimella ja mausta ne suolalla ja voilla.
  11. Tarjoa herkulliset hallajuusto-fritterit murskattujen perunoiden ja minttujogurtin kanssa.