1. Valmista salsa. Kuori ja hienonna punasipuli pieneen kulhoon. Pese ja kuutioi tomaatit sekaan.
  2. Mausta salsa puolikkaan limen mehulla, suolalla, sokerilla ja chilijauheella.
  3. Hienonna ruukku korianteria ja lisää siitä puolet salsan joukkoon. Sekoita salsa ja jätä maustumaan.
  4. Huuhdo ja valuta mustapavut siivilässä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  5. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista lihaa noin 4 minuuttia. Lisää sekaan pavut ja valkosipulit sekä jatka paistamista muutama minuutti.
  6. Mausta jauhelihapaistos suolalla, juustokuminalla, chilijauheella, paprikajauheella ja mustapippurilla.
  7. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Sivele letuille creme fraichea. Lisää päälle jauhelihapaistosta ja salsaa. Viimeistele limen mehulla ja revityillä korianterin lehdillä.