1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Pilko sous vide kana uunivuokaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekaan. Mittaa kanan sekaan gyros mausteet eli suola, mustapippuri, sokeri, kuivattu oregano, kuivattu timjami ja (savu)paprikajauhe. Sekoita mausteet kanan sekaan kunnolla ja jätä maustumaan.
  3. Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa siivilään.
  4. Pese ja raasta tai viipaloi omena kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla, öljyllä ja valkoviinietikalla. Raasta sekaan pestyn puolikkaan limen kuori ja purista joukkoon myös mehu. Purista kesäkurpitsaraasteesta ylimääräinen neste pois ja kumoa kulhoon omenan sekaan. Sekoita kunnolla ja jätä marinoitumaan.
  5. Nosta kana uuniin ja paahda noin 10-12 minuuttia, kunnes kana on lämmennyt kunnolla.
  6. Kumoa jogurtti pieneen astiaan. Mausta curryjauheella, suolalla ja mustapippurilla. Purista sekaan puolikkaan limen mehu. Sekoita ja jätä maustumaan. Voit maustaa jogurtin omassa purkissaan.
  7. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.
  8. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
  9. Täytä pitaleivät omena-kesäkurpitsaslawlla, salaatilla, kanalla ja jogurttikastikkeella. Tarjoa heti.
Vinkki! Voit lämmittää kanan pannulla, näin siitä tulee rapeaa. Mausta kana reseptin ohjeen mukaan.