1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, öljyllä ja kuivatulla timjamilla. Nosta perunat uuniin paahtumaan noin 25 minuutiksi.
  3. Pese ja viipaloi tomaatit. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.
  4. Mausta majoneesi (savu)paprikajauheella, (dijon)sinapilla ja valkoviinietikalla.
  5. Kumoa jauheliha kulhoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi ja muotoile burgeripihveiksi öljyllä kostutetuin käsin.
  6. Kuumenna paistinpannu. Lisää pihvit pannulle ja paista noin 4 minuuttia per puoli tai kunnes pihvit ovat sopivan kypsiä. Pihvit voi halutessaan jättää sisältä hieman punertavaksi.
  7. Nosta cheddar-viipaleet pihvien päälle ja siirrä pannu sivuun liedeltä.
  8. Lämmitä hampurilaissämpylät esimerkiksi uunissa perunoiden kanssa samaan aikaan.
  9. Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet majoneesilla. Lado pohjien päälle tomaattiviipaleita, jauhelihapihvit ja salaattia. Sulje burgerit kansilla.
  10. Tarjoa Ruokaboksin juustoburgerit paahdettujen veneperunoiden kanssa.
Vinkki! Lisää salaatti viimeisenä burgereihin, näin se säilyttää rapsakkuutensa.