1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta pala inkivääriä. Hienonna puolikas chili. Huuhtele ja viipaloi paprikat.
  3. Kuivaa tofua talouspaperin välissä voimakkaasti painellen. Sen jälkeen kuutioi tofu reilun kokoisiksi kuutioiksi.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää tofut pannulle ja paista käännellen 4-5 minuuttia. Mausta tofut soijakastikkeella.
  6. Siirrä paistuneet tofut pois pannulta odottamaan.
  7. Kuumenna sama paistinpannu uudelleen. Lisää pannulle öljyä sipulit, inkivääri, chili ja paprikat.
  8. Paista noin 3 minuuttia. Mausta suolalla, curryjauheella, mustapippurilla ja valkoviinietikalla.
  9. Kaada pannulle kookosmaito. Huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
  10. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
  11. Lisää paistuneet tofut kastikkeen joukkoon. Viimeistele kastike puolikkaan sitruunan mehulla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.
  12. Tarjoa inkiväärillä maustettu kookoksinen kastike riisin kanssa.
Vinkki! Padan maustamiseen voi kokeilla myös juustokuminaa. Voit lisätä sitä 1-2 tl samaan aikaan muiden mausteiden kanssa.