1. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta pala inkivääriä. Suikaloi chili. Huuhtele parsakaali ja leikkaa pieniksi nupuiksi. Kuori ja viipaloi myös varsi.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerit ja paista käännellen noin 4-5 minuuttia.
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetyt nuudelit hyvin ja lisää niihin öljy.
  5. Lisää pannulle sipulit, inkivääri, chili ja parsakaali. Jatka paistamista muutama minuutti.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja soijakastikkeella.
  7. Kaada pannulle kookosmaito, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  8. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia kannen alle, kunnes parsakaalit ovat sopivan kypsiä.
  9. Raasta kastikkeeseen pestyn sitruunan kuorta ja purista myös mehua sekaan.
  10. Tarjoa itämainen kookosbroileri nuudeleiden kanssa.