1. Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Sekoita hyvin ja jätä hetkeksi turpoamaan.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Sekoita sipulit ja jauheliha turvonneiden korppujauhojen joukkoon.
  3. Riko jauhelihan sekaan kananmuna ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile jauhelihamassasta öljyllä kostutetuin käsin pyöryköitä.
  4. Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  5. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle hieman öljyä. Paista sitten pyöryköihin tasainen väri paistinpannulla. Lisää pannulle tomaattimurska ja mausteet. Huuhtaise tomaattimurskatölkki tilkalla vettä ja lisää vesi pannulle. Anna pyöryköiden hautua kypsäksi noin 10 minuutin ajan miedolla lämmöllä.
  6. Hienonna persilja. Pese ja pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Sekoita kypsän couscousin joukkoon paprikakuutiot, persilja ja oliiviöljy. Purista joukkoon myös sitruunan mehu.
  7. Tarjoile couscousin kanssa meheviä jauhelihapyöryköitä ja tomaattikastiketta.
Vinkki! Jos pidätte hieman mausteisemmasta ruoasta, niin kokeilkaa rohkeasti maustaa tomaattikastike myös ripauksella juustokuminaa, chilijauhetta ja savupaprikaa! Samoja mausteita voi laittaa ripaukset myös lihapullataikinaan!