1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Suikaloi punakaali kulhoon ohuiksi suikaleiksi. Mausta valkoviinietikalla, sokerilla, suolalla, mustapippurilla ja öljyllä. Jätä maustumaan.
  3. Pese perunat tarvittaessa ja lohko ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä. Paahda perunoita uunissa n. 8-10 minuuttia.
  4. Leikkaa broilerinfileet noin 3 cm x 3 cm paloiksi. Sekoita isossa kulhossa mausteseos ja parmesanjuusto. Lisää kulhoon broileripalat ja sekoita huolellisesti, niin että kuorrutetta on joka puolella.
  5. Nostele broilerinugetit samalle pellille perunoiden kanssa ja jatka paistamista vielä n. 25-30 minuuttia.
  6. Valmista sillä aikaa dippi. Kumoa jogurtti kulhoon. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista mehua jogurtin joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprika- ja curryjauheella.
  7. Tarjoile nugetit paahdettujen perunoiden, marinoidun punakaalin ja dipin kanssa.