1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Kuori ja vetele porkkanasta ohuita lastuja kuorimaveitsellä. Suikaloi kevätsipuli ja hienonna korianteri. Huuhtele retiisit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Hienonna myös valkosipulinkynsi.
  2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Voit pilkkoa nuudeleita hieman esimerkiksi saksilla.
  3. Valmista kastike. Purista sitruunan mehu kuppiin. Sekoita joukkoon soijakastike, sokeri ja öljy. Hienonna joukkoon vielä chili.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja Delikauraa™. Paista sekoitellen hetki. Mausta Delikaura™ valkosipulilla, sokerilla ja soijalla. Jatka paistamista vielä pari minuuttia. Siirrä pois pannulta.
  5. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää pannulle hieman öljyä. Lisää pannulle porkkanasuikaleet. Paista porkkanoita noin minuutti. Lisää sitten pannulle nuudelit. Sekoita joukkoon kastike. Tarkasta maku.
  6. Nostele nuudeleita lautasille, annostele päälle karamellisoitua Delikauraa™. Viimeistele annokset retiisiviipaleilla, kevätsipulilla ja korianterilla.
Vinkki! Jos kaapistasi löytyy pähkinöitä, ne sopivat tähän annokseen mainiosti!