1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Suikaloi chili, hienonna valkosipulinkynsi ja hienonna persilja. Kuutioi kaurapalat.
  2. Valmista kaalisalaatti. Kumoa kaaliraaste kulhoon. Raasta joukkoon pestyt omenat. Mausta suolalla, sokerilla, öljyllä ja valkoviinietikalla. Ripottele lopuksi joukkoon persilja. Sekoita ja anna maustua hetken aikaa.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja kaurapalat. Ruskista palat molemmin puolin.
  4. Lisää kaurapalojen joukkoon chili, valkosipuli, kookosmaito ja sataykastike. Mausta soijakastikkeella, juustokuminalla, sokerilla ja sitruunan mehulla.
  5. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta 3-5 minuuttia.
  6. Keitä sillä aikaa riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita joukkoon tilkka öljyä.
  7. Tarjoa satay-kaurapalat riisinuudeleiden ja kaalisalaatin kanssa.