1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Huuhtele ja suikaloi puolikas purjo.  Huuhtele omenat ja lohko ne ohuiksi lohkoiksi.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle voi ja öljy. Ruskista porsaanlihasuikaleet kuumalla pannulla. Lisää sitten joukkoon suikaloitu purjo, valkosipuli ja omenalohkot. Jatka paistamista hetken aikaa.
  4. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla, curryjauheella ja valkoviinietikalla.
  5. Lisää pannulle kerma ja pastan keitinvettä. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta pastan kypsymisen ajan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  6. Valuta kypsä pasta ja lisää kastikkeen joukkoon.
  7. Viimeistele possu-omenapasta parmesanraasteella.