1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynsi. Leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi, viipaloi rohkeasti myös varsi mukaan. Hienonna tilli ja suikaloi kylmäsavulohi. 
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle voita ja öljyä. Kuullota sipuleita ja parsakaalia pannulla noin 3 minuuttia sekoitellen.
  4. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella. Lisää pannulle kerma ja pastan keitinvettä pastakattilasta. Kuumenna seos ja hauduta pastan kypsymisen ajan.
  5. Valuta kypsä pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
  6. Lisää pastan joukkoon kylmäsavulohi, tilli ja purista sitruunan mehu. Tarkista maku.
  7. Tarjoa pasta heti.