1. Kuori ja lohko perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese ja leikkaa paprikat viipaleiksi.
  3. Painele tofua voimakkaasti talouspaperin välissä. Kuutioi tofu sen jälkeen.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle kuutioidut tofut ja paista sekoitellen 2-3 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.Ota paistuneet tofut pois pannulta odottamaan.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy uudelleen. Lisää pannulle sipulit ja paprikat. Paista muutama minuutti. Lisää pannulle vehnäjauhot ja tomaattipyree.
  6. Lisää sitten kaurakerma ja mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, sinapilla, valkoviinietikalla sekä soijakastikkeella. Anna hautua noin 5 minuuttia.
  7. Lisää kastikkeen sekaan paistetut tofut ja anna hautua vielä noin 5 minuuttia.
  8. Valmista sillä aikaa salaatti. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
  9. Tarjoile kermainen tofukastike keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.