1. Laita vesi kiehumaan kauranjyviä varten. Mausta vesi suolalla ja keitä kauraa välillä sekoitellen miedolla lämmöllä noin 15-20 minuuttia, kunnes kaura on kypsää.
  2. Leikkaa tofut pitkittäin puoliksi ja kuivaa painellen talouspaperilla. Kuutioi tofut kulhoon. Mausta soijakastikkeella. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  3. Mausta majoneesi paprikajauheella.
  4. Huuhtele parsakaali ja leikkaa nupuiksi kulhoon. Kuori ja viipaloi myös varsi. Kuori ja hienonna joukkoon valkosipulinkynnet. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella.
  5. Huuhtele kypsät kauranjyvät kylmällä vedellä keittämisen jälkeen ja valuta hyvin. Kumoa kulhoon ja mausta oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
  6. Pese ja viipaloi kurkku. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.
  7. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofut ja paista käännellen 5-7 minuuttia. Siirrä tofut lautasella odottamaan.
  8. Pyyhi paistinpannu puhtaaksi ja kuumenna uudelleen. Lisää pannulle öljyä ja parsakaalit. Paista noin 4-5 minuuttia sekoitellen.
  9. Annostele lautasten pohjille salaattia. Nostele päälle kauranjyviä, kurkkuviipaleita ja parsakaalia. Viimeistele annokset tofuilla ja kastikkeella. Tarjoa heti.