- Laita vesi kiehumaan kauranjyviä varten. Mausta vesi suolalla ja keitä kauraa välillä sekoitellen miedolla lämmöllä noin 15-20 minuuttia, kunnes kaura on kypsää.
- Leikkaa tofut pitkittäin puoliksi ja kuivaa painellen talouspaperilla. Kuutioi tofut kulhoon. Mausta soijakastikkeella. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Mausta majoneesi paprikajauheella.
- Huuhtele parsakaali ja leikkaa nupuiksi kulhoon. Kuori ja viipaloi myös varsi. Kuori ja hienonna joukkoon valkosipulinkynnet. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella.
- Huuhtele kypsät kauranjyvät kylmällä vedellä keittämisen jälkeen ja valuta hyvin. Kumoa kulhoon ja mausta oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
- Pese ja viipaloi kurkku. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofut ja paista käännellen 5-7 minuuttia. Siirrä tofut lautasella odottamaan.
- Pyyhi paistinpannu puhtaaksi ja kuumenna uudelleen. Lisää pannulle öljyä ja parsakaalit. Paista noin 4-5 minuuttia sekoitellen.
- Annostele lautasten pohjille salaattia. Nostele päälle kauranjyviä, kurkkuviipaleita ja parsakaalia. Viimeistele annokset tofuilla ja kastikkeella. Tarjoa heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo