1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Mittaa pieneen kulhoon öljy, valkoviinietikka, (dijon)sinappi, hunaja, suola, mustapippuri ja kuivattu yrttisekoitus. Sekoita voimakkaasti ja jätä maustumaan.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kypsä pasta kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Kumoa kulhoon ja lisää sekaan öljy.
  4. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja jätä valumaan.
  5. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Halkaise avokadot puoliksi ja poista kivet varovasti veitsen avulla. Koverra hedelmän lihat lusikalla leikkuulaudalle ja kuutioi.
  6. Sekoita pastan joukkoon varovasti kirsikkatomaatit, avokadot, pinaatit ja kastike.
  7. Annostele lautasille pastasalaattia. Viimeistele annokset salaattijuustokuutioilla ja siemenillä.
Vinkki! Voit leikata kirsikkatomaatit neljään osaan.