1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynsi. Viipaloi kesäkurpitsa ja kuutioi paprika.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu savuavan kuumaksi. Lisää pannulle kesäkurpitsaviipaleet ja paprikakuutiot. Anna kasvisten paahtua kuivalla pannulla muutama minuutti muutaman kerran sekoittaen.
  4. Lisää sitten pannulle reilusti oliiviöljyä ja sipulit. Paista sekoitellen hetken aikaa.
  5. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla. Lisää pastakattilasta keitinvettä noin 1 dl kasvisten sekaan.
  6. Valuta pasta hyvin ja sekoita kasvisten joukkoon.
  7. Murenna lopuksi sekaan fetajuusto ja tarjoa heti.