- Laita vesi kiehumaan hirssiä varten.
- Suikaloi punakaali kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla, valkoviinietikalla sekä rypsiöljyllä. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Keitä hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen curryjauhetta tai kurkumaa ja suolaa.
- Valmista kastike. Kumoa kermaviili kulhoon. Mausta sinapilla, suolalla, mustapippurilla, hunajalla ja limen mehulla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Huuhtele pinaatti ja kuutioi kurkku.
- Sekoita kypsän hirssin joukkoon tilkka oliiviöljyä ja pinaatin lehdet. Purista joukkoon myös limen mehulla.
- Annostele hirssiä kulhoihin. Lisää sektoreittain marinoitua kaalia, kurkkua, savulohta ja viimeistele jogurttikastikkeella sekä auringonkukansiemenillä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo