1. Laita vesi kiehumaan hirssiä varten.
  2. Suikaloi punakaali kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla, valkoviinietikalla sekä rypsiöljyllä. Sekoita ja jätä maustumaan.
  3. Keitä hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen curryjauhetta tai kurkumaa ja suolaa.
  4. Valmista kastike. Kumoa kermaviili kulhoon. Mausta sinapilla, suolalla, mustapippurilla, hunajalla ja limen mehulla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  5. Huuhtele pinaatti ja kuutioi kurkku.
  6. Sekoita kypsän hirssin joukkoon tilkka oliiviöljyä ja pinaatin lehdet. Purista joukkoon myös limen mehulla.
  7. Annostele hirssiä kulhoihin. Lisää sektoreittain marinoitua kaalia, kurkkua, savulohta ja viimeistele jogurttikastikkeella sekä auringonkukansiemenillä.
Vinkki! Hyödynnä pakkaukseen jäänyt hirssi tuomaan ruokaisuutta salaatteihin tai keittoihin.