1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese perunat ja viipaloi ne uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä.
  3. Nosta pelti uuniin ja paahda noin 25 minuuttia.
  4. Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku tilliä. Mausta sokerilla, mustapippurilla, (dijon)sinapilla ja valkoviinietikalla.
  5. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta salaatinkastikkeilla.
  6. Revi lämminsavustettu lohi pienemmäksi.
  7. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle savulohi ja kuumenna nopeasti.
  8. Hienonna jäljellä oleva tilli ja ripottele kypsien perunoiden päälle.
  9. Tarjoile lämminsavustettu lohi paahdettujen tilliperunoiden, salaatin ja jogurttikastikkeen kanssa.
Vinkki! Lämminsavustetun lohen voit halutessasi lämmittää uunissa perunoiden kanssa samalla pellillä. Kun perunat alkavat olla kypsiä, niin lisää kala samalle pellille noin 5 minuutin ajaksi.
Vinkki! Savulohen voi tarjota myös kylmänä.