- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Pese perunat ja viipaloi ne uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä.
- Nosta pelti uuniin ja paahda noin 25 minuuttia.
- Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku tilliä. Mausta sokerilla, mustapippurilla, (dijon)sinapilla ja valkoviinietikalla.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta salaatinkastikkeilla.
- Revi lämminsavustettu lohi pienemmäksi.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle savulohi ja kuumenna nopeasti.
- Hienonna jäljellä oleva tilli ja ripottele kypsien perunoiden päälle.
- Tarjoile lämminsavustettu lohi paahdettujen tilliperunoiden, salaatin ja jogurttikastikkeen kanssa.
Vinkki! Savulohen voi tarjota myös kylmänä.