1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Sekoita maito ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota 5 minuuttia.
  3. Pese perunat tarvittaessa. Lohko perunat ja juurekset uunipellille. Jätä tilaa murekkeelle. Valuta pinnalle öljyä ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä kuivatulla rosmariinilla. Suikaloi kevätsipuli ja viipaloi kurkku.
  4. Lisää korppujauhoseokseen jauheliha, muna, kevätsipulit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Sekoita tasaiseksi.
  5. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin mureke uunipellille leivinpaperin päälle.
  6. Kypsennä uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
  7. Valmista murekkeen kypsyessä kastike. Sekoita kermaviilin joukkoon limen mehu, sinappi, ripaus suolaa ja sokeria. Sekoita ja jätä maustumaan. 
  8. Tarjoa mureke uunijuuresten, kermaviilikastikkeen ja kurkkuviipaleiden kanssa.