- Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
- Huuhtele linssit kylmällä vedellä siivilässä ja valuta hyvin.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja hienonna tai raasta pala inkivääriä. Suikaloi chili. Kuori ja raasta porkkanat. Voit myös kuutioida porkkanat pieniksi kuutioiksi.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, inkivääri, chili ja porkkanat. Kuullota kasviksia 3-4 minuuttia käännellen.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, curryjauheella, kanelilla ja tomaattipyreellä. Jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
- Sekoita pannulle linssit ja kookosmaito. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Mausta soijakastikkeella.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 20-25 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.
- Viimeistele dahl sitruunan mehulla.
- Hienonna korianteri.
- Tarjoa linssi dahl riisin kanssa. Viimeistele annokset korianterilla.
Vegaaninen - Gluteeniton
Intialainen linssi dahl & riisiä (V,G)
Mausteinen linssi dahl on monille tuttu intialaisista ravintoloista. Se valmistuu näppärästi myös kotikeittiössä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo