1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Huuhtele linssit kylmällä vedellä siivilässä.
  3. Kuumenna kattila. Lisää kattilaan öljy, sipuli ja valkosipuli. Freesaa muutama minuutti. Lisää sekaan tomaattipyree ja jatka freesaamista hetki.
  4. Lisää kattilaan vesi, kasvisfondi, huuhdellut linssit ja kuoritut tomaatit.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla, kuivatulla yrttisekoituksella sekä juustokuminalla. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia.
  6. Valmista sillä välin kinkkuleivät. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Lado paahtoleivät leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Sivele leipiin sinappia.
  7. Levitä kinkku- ja tomaattiviipaleet paahtoleipien päälle. Ripottele pinnalle kuivattu oregano ja juustoraaste. Paista leipiä 8-10 minuuttia uunissa.
  8. Hienonna sillä aikaa puolikas ruukku persiljaa.
  9. Lisää kookosmaito keittoon ja soseuta keitto sauvasekoittimella.
  10. Kuumenna vielä kiehuvaksi, purista joukkoon sitruunan mehua ja tarkista maku.
  11. Viimeistele keitto persiljalla.
  12. Tarjoile maailman paras tomaattikeitto lämpimien kinkku-juustoleipien kanssa.
Vinkki! Jos sinappi ei maistu ja kaapistasi löytyy ketsuppia, voit sivellä paahtoleivät sinapin sijaan sillä.