1. Kuori ja lohko perunat. Keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkanat.
  3. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle voi ja öljy. Purista siskonmakkaroista nokareita pannulle vedellä tai öljyllä kostutetuin käsin.
  4. Paista makkaranokareita noin 3-5 minuuttia välillä sekoitellen.
  5. Lisää pannulle sipulit ja porkkanaraaste. Paista vielä hetken aikaa.
  6. Sekoita pannulle vehnäjauhot ja tomaattipyree. Jatka paistamista hetken aikaa.
  7. Kaada vesi pannulle sekoitellen ja kuumenna kiehuvaksi.
  8. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, lihafondilla ja valkoviinietikalla. Anna hautua 8-10 minuuttia.
  9. Valmista salaatti. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit salaatin joukkoon. Mausta mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
  10. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa valmiiksi.
  11. Valmista perunamuusi. Murskaa kypsät perunat survimella. Lämmitä maito mikrossa tai kattilassa.
  12.  Lisää lämmintä maitoa ja voita perunoiden sekaan. Mausta suolalla ja sekoita hyvin.
  13. Viimeistele siskonmakkarapata lehtipersiljalla ja tarjoa perunamuusin ja salaatin kanssa.