- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
- Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä tilkka.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerisuikaleet ja paista niitä noin 4 minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja curryjauheella.
- Lisää pannulle valkosipulit ja lehtikaalit. Jatka paistamista hetki, jotta lehtikaalit pehmenevät.
- Lisää ruokakerma ja pastan keitinvesi pannulle.
- Kiehauta kuumaksi ja hauduta muutama minuutti.
- Hienonna puolikas ruukku minttua.
- Viimeistele kastike kirsikkatomaateilla, puolikkaan sitruunan mehulla ja hienonnetulla mintulla.
- Raasta cheddar-juusto ja lisää siitä puolet kastikkeen sekaan sekä viimeistele pasta-annokset lopulla juustolla.
- Tarjoa kermainen kana-lehtikaalikastike pastan kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo