1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
  3. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä tilkka.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerisuikaleet ja paista niitä noin 4 minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja curryjauheella.
  6. Lisää pannulle valkosipulit ja lehtikaalit. Jatka paistamista hetki, jotta lehtikaalit pehmenevät.
  7. Lisää ruokakerma ja pastan keitinvesi pannulle.
  8. Kiehauta kuumaksi ja hauduta muutama minuutti.
  9. Hienonna puolikas ruukku minttua.
  10. Viimeistele kastike kirsikkatomaateilla, puolikkaan sitruunan mehulla ja hienonnetulla mintulla.
  11. Raasta cheddar-juusto ja lisää siitä puolet kastikkeen sekaan sekä viimeistele pasta-annokset lopulla juustolla.
  12. Tarjoa kermainen kana-lehtikaalikastike pastan kanssa.