- Laita pastavesi kiehumaan ja kuumenna uuni 225 asteeseen.
- Huuhtele ja paloittele parsakaali kukinnoiksi sekä kuutioi myös parsakaalin varsi.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Voit lyhentää keittoaikaa 2min, koska pasta kypsyy vielä uunissakin. Lisää parsakaalin nuput pastan kanssa kypsymään viimeisen 2 minuutin ajaksi. Valuta pasta ja parsakaalit sen jälkeen.
- Pastan keittyessä suikaloi kevätsipulit ja kylmäsavulohi. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
- Kaada valutettu pasta ja parsakaalit uunivuokaan. Sekoita joukkoon tomaattimurska, kylmäsavulohi ja kevätsipuli. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla basilikalla.
- Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo