1. Laita pastavesi kiehumaan ja kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Huuhtele ja paloittele parsakaali kukinnoiksi sekä kuutioi myös parsakaalin varsi.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Voit lyhentää keittoaikaa 2min, koska pasta kypsyy vielä uunissakin. Lisää parsakaalin nuput pastan kanssa kypsymään viimeisen 2 minuutin ajaksi. Valuta pasta ja parsakaalit sen jälkeen.
  4. Pastan keittyessä suikaloi kevätsipulit ja kylmäsavulohi. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
  5. Kaada valutettu pasta  ja parsakaalit uunivuokaan. Sekoita joukkoon tomaattimurska, kylmäsavulohi ja kevätsipuli. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla basilikalla. 
  6. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  7. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Vinkki! Jos kaapissasi on fenkolinsiemeniä, voit halutessasi maustaa pastavuoan niillä.