1. Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
  2. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
  3. Kuori ja raasta porkkanat ja valkosipulinkynnet munien sekaan. Raasta halloumijuusto joukkoon.
  4. Mausta taikina suolalla, kuivatulla yrttisekoituksella ja mustapippurilla. Sekoita kunnolla ja jätä turpoamaan noin 5 minuutiksi.
  5. Kumoa jogurtti toiseen kulhoon. Purista sekaan sitruunan mehua. Mausta paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla.
  6. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Mausta kypsä bulgur öljyllä ja curryjauheella.
  7. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Nostele taikinasta lusikalla pieniä kekoja pannulle ja painele niistä pihvejä. Paista pihvejä noin 3-4 minuuttia per puoli. Nosta valmiit pihvit talouspaperin päälle vetäytymään.
  8. Tarjoile maukkaat halloumipihvit bulgurin ja jogurttikastikkeen kanssa.
Vinkki! Voit lisätä bulgurin keitinveteen kurkumaa - näin se saa kivaa väriä ja makua.