1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Pese ja lohko perunat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta perunat suolalla, kuivatulla timjamilla, mustapippurilla ja öljyllä.
  3. Nosta perunat uuniin ja paahda noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
  4. Kumoa jogurtti kulhoon. Revi savulohi joukkoon. Kuori ja hienonna punasipuli sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja limen mehulla. Sekoita tasaiseksi ja jätä maustumaan.
  5. Huuhtele ja revi salaatti. Pese ja viipaloi tomaatit.
  6. Lämmitä hampurilaissämpylöitä perunoiden kanssa samalla uunipellille muutama minuutti. Voit lämmittää sämpylät myös pannulla tai paahtimessa.
  7. Täytä hampurilaiset. Lisää pohjalle salaattia sekä tomaattiviipaleita. Lusikoi väliin savulohitahnaa ja aseta kannet päälle.
  8. Tarjoa kesäiset lohiburgerit paahdettujen veneperunoiden kanssa.