1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä suikaloi kesäsipulit. Kuutioi tomaatit ja valuta pavut.
  2. Kuumenna paistinpannu ja tilkka öljyä. Lisää pannulle Delikaura ™ -muru ja paista sekoitellen 2 minuuttia.
  3. Lisää pannulle sipulit, tomaattikuutiot ja pavut. Jatka paistamista hetken aikaa. Mausta suolalla, mustapippurilla, chilijauheella ja juustokuminalla. 
  4. Vuoraa uunipelti tai vuoka leivinpaperilla.
  5. Nosta tortillalettu esimerkiksi leikkuulaudan päälle. Annostele paistosta letulle, kääri rullalle ja nosta uunipellille. Toista sama kaikille letuille.
  6. Levitä salsakastike lettujen pintaan ja viimeistele vegaanisella juustoraasteella. Paista enchiladoja uunissa noin 10-12 minuuttia.
  7. Valmista sillä aikaa rucolasalaatti. Huuhtele rucola ja kumoa kulhoon. Viipaloi kurkku sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunan mehulla ja tilkalla oliiviöljyä.
  8. Tarjoa enchiladat rucolasalaatin kanssa.