1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja hienonna sipuli sekä suikaloi chili. Kuori ja viipaloi porkkanat ja leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi. Käytä rohkeasti myös parsakaalin varsi ja pilko se ohuiksi siivuiksi.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Taputtele paputempe talouspaperin välissä kuivaksi ja kuutioi tempe.
  4. Kuumenna paistinpannu. Lisää tilkka öljyä ja paista tempekuutioihin kaunis väri pintaan. Siirrä sivuun pannulta toiseen astiaan.
  5. Kuumenna pannu uudelleen. Lisää pannulle sipulit, chili, porkkanat ja parsakaali. Paista kasviksia sekoitellen hetken aikaa.
  6. Lisää pannulle currytahna ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Kaada mukaan myös kookosmaito, huuhtaise purkki vedellä ja pyöräytä vesi pannulle mukaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta riisin kypsymisen ajan.
  7. Lisää curryn joukkoon paistetut tempekuutiot ja purista sitruunan mehu. Tarkista maku.
  8. Tarjoa mausteinen curry riisin kanssa.