1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Huuhtele ja suikaloi kesäsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili.
  3. Suikaloi kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Pese ja viipaloi paprikat. Hienonna puolikas ruukku minttua ja lohko pesty lime.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Mittaa kulhoon soijakastike, valkoviinietikka, sokeri ja vesi. Sekoita hyvin.
  6. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljyä, kaalit, sipulit, chili sekä paprikat pannulle. Paista kasviksia sekoitellen noin 3 minuuttia.
  7. Lisää sitten pannulle delikaurat ja jatka paistamista hetken aikaa.
  8. Kaada pannulle kastike, sekoita ja tarkista maku.
  9. Viimeistele wokki mintulla ja suolapähkinöillä.
  10. Tarjoa itämainen delikaura-wokki jasminriisin ja limen lohkojen kanssa.