1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  2. Kuori ja vetele porkkanoista ohuita lastuja kuorimaveitsellä. Voit myös leikata porkkanat ohuiksi tikuiksi.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä. Huuhtele ja suikaloi kesäsipulit.
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta kypsät nuudelit sekä kylmällä sekoita niihin tilkka öljyä. Hienonna sekaan puolikas ruukku korianteria. (Voit pilkkoa nuudeleita hieman esimerkiksi saksilla.)
  5. Valmista kastike. Purista puolikkaan sitruunan mehut pieneen kulhoon. Hienonna puolikas chili joukkoon. Sekoita joukkoon soijakastike, sokeri, valkoviinietikka ja öljy.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy kuumaksi. Lisää pannulle delikaurat ja paista hetken aikaa sekoitellen.
  7. Lisää sitten pannulle porkkanat, valkosipulit ja pinaatit. Jatka paistamista 2-3 minuuttia.
  8. Kumoa pannulle kypsät nuudelit ja sekoita joukkoon maustekastike sekä kesäsipulit.
  9. Tarjoa heti.