1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkanat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja leikkaa kesäkurpitsa isoiksi kuutioiksi.
  3. Kuutioi tai viipaloi hallajuustot.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle hallajuustot ja paista niihin kaunis väri. Ota paistuneet juustot sivuun pannulta talouspaperin päälle odottamaan.
  6. Lisää samalle pannulle öljy, valkosipulit, porkkanat ja kesäkurpitsat. Paista noin 3-4 minuuttia sekoitellen.
  7. Mausta suolalla, kuivatulla yrttisekoituksella, curryjauheella, juustokuminalla, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä. Paista hetki sekoitellen.
  8. Kaada pannulle kookosmaito, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia, niin että kasvikset ovat kypsiä.
  9. Lisää curryn joukkoon paistetut hallajuustot. 
  10. Tarjoile miedosti mausteinen hallajuustocurry riisin kanssa.
Vinkki! Curryn maustamiseen sopii myös kurkuma. Voit lisätä sitä 0,5-1 tl samaan aikaan muiden mausteiden kanssa.