1. Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynnet. Suikaloi chiliä maun mukaan ja valuta pavut.
  2. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja ruskista broileripalat pannulla molemmin puolin.
  4. Lisää broilereiden joukkoon sipulit ja chilit sekä jatka paistamista hetken aikaa. Mausta suolalla, mustapippurilla, (savu)paprikajauheella, kuivatulla oreganolla, sokerilla ja valkoviinietikalla.
  5. Lisää pannulle tomaattimurska ja huuhtaise tölkki vedellä sekä pyöräytä mukaan. Lisää padan joukkoon myös pavut ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kvinoan kypsymisen ajan noin 5 minuuttia.
  6. Tarkista padan maku ja tarjoa keitetyn kvinoan ja ranskankerman kanssa.
  7. Nauttikaa jälkkäriksi mandariinit.
Vinkki! Kanapadan maustamiseen sopii myös jauhetut korianterinsiemenet ja juustokumina.