1. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Huuhtele ja suikaloi paprika ja puolita kirsikkatomaatit.
  2. Kuumenna kattila ja öljy. Lisää kattilaan perunakuutiot, valkosipulit ja paprikat. Freesaa kasviksia muutama minuutti sekoitellen.
  3. Lisää sitten vesi ja tomaattipyree. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja chilijauheella.
  4. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  5. Valuta katkaravut.
  6. Kun perunat ovat kypsiä niin lisää keittoon ruokakerma, huuhtaise purkki vedellä ja pyöräytä vesi mukaan keittoon.
  7. Kuumenna kiehuvaksi uudelleen. Lisää sitten keittoon katkaravut ja purista sekaan limen mehua.
  8. Tarkista maku ja tarjoa heti.