1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele parsakaali ja paloittele pieniksi nupuiksi, viipaloi myös varsi mukaan.
  2. Kuori ja raasta inkivääri, suikaloi puolikas chili ohuiksi renkaiksi sekä hienonna puolikas ruukku korianteria.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuutioi kirjolohi reiluiksi kuutioiksi.
  5. Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle tilkka öljyä. Lisää sipulit ja kuullota hetken aikaa öljyssä. Lisää sitten parsakaalit, inkivääri, chili ja jatka paistamista noin 2 minuuttiai. Mausta suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella.
  6. Kaada pannulle kookosmaito ja huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi pannulle. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia.
  7. Lisää kalapalat ja kirsikkatomaatit curryn joukkoon ja jatka keittämistä vielä noin 4-5 minuuttia. Purista joukkoon puolikkaan limen mehu ja tarkista maku.
  8. Viimeistele curry hienonnetulla korianterilla ja tarjoa riisin kanssa.