- Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele parsakaali ja paloittele pieniksi nupuiksi, viipaloi myös varsi mukaan.
- Kuori ja raasta inkivääri, suikaloi puolikas chili ohuiksi renkaiksi sekä hienonna puolikas ruukku korianteria.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuutioi kirjolohi reiluiksi kuutioiksi.
- Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle tilkka öljyä. Lisää sipulit ja kuullota hetken aikaa öljyssä. Lisää sitten parsakaalit, inkivääri, chili ja jatka paistamista noin 2 minuuttiai. Mausta suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella.
- Kaada pannulle kookosmaito ja huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi pannulle. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia.
- Lisää kalapalat ja kirsikkatomaatit curryn joukkoon ja jatka keittämistä vielä noin 4-5 minuuttia. Purista joukkoon puolikkaan limen mehu ja tarkista maku.
- Viimeistele curry hienonnetulla korianterilla ja tarjoa riisin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo