- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele ja kuutioi paprika.
- Pilko makkarat.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, paprikat ja makkarat. Paista käännellen 3-4 minuuttia.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, paprikajauheella, (dijon)sinapilla ja tomaattipyreellä.
- Kaada pannulle fraiche kerma, huuhtele purkki vedellä ja kaada myös vesi sekaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia.
- Kuutioi maustekurkut ja lisää ne makkarapadan sekaan hautumaan muutaman minuutin ajaksi.
- Valuta kypsät perunat hyvin. Murskaa ne esimerkiksi survimella. Sekoita perunoihin voi ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoile makkarapata murskattujen perunoiden kanssa.
Laktoositon - Gluteeniton
Perinteinen makkarapata & murskattuja perunoita (L,G)
Perinteisen makkarapadan kruunaa tässä reseptissä maustekurkut. Makkarapata tarjoillaan murskattujen perunoiden kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo