1. Huuhtele ja leikkaa kesäkurpitsa paloiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi puolikas chili. Huuhtele puolikas pussi paksoita ja suikaloi se. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
  2. Painele tofu voimakkaasti kuivaksi talouspaperin välissä ja kuutio sen jälkeen.
  3. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofukuutiot ja paista muutama minuutti sekoitellen. Mausta soijakastikkeella. Siirrä paistetut tofut hetkeksi lautaselle sivuun odottamaan.
  4. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  5. Kuumenna paistinpannu uudelleen. Lisää pannulle öljy, porkkanat, kesäkurpitsat, inkivääri ja chili. Paista 2-3 minuuttia sekoitellen.
  6. Lisää sitten pannulle suikaloitu pak choi ja jatka paistamista hetki. Mausta suolalla, juustokuminalla, curryjauheella ja mustapippurilla.
  7. Lisää sitten kookosmaito kasvisten sekaan  ja huuhtele tölkki vedellä sekä lisää myös vesi pannulle.
  8. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää curryn sekaan tofukuutiot. Hauduta curryä noin 5 minuuttia.
  9. Keitä sillä aikaa nuudelit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsät nuudelit hyvin.
  10. Viimeistele tofu kasviscurry puolikkaan limen mehulla ja tarjoa riisinuudeleiden kanssa.