1. Mittaa korppujauhot, vesi ja kananmuna kulhoon. Sekoita ja jätä hetkeksi turpoamaan.
  2. Kuori ja hienonna puolikas solo valkosipuli sekä hienonna puolikas chili valmiiksi.

  3. Kumoa jauheliha turvonneiden korppujauhojen sekaan.
  4. Mausta paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  5. Pyörittele lihapullataikinasta pieniä pyöryköitä öljyllä kostutetuin käsin lautaselle odottamaan.
  6. Mittaa vesi kiehumaan couscousia varten.
  7. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle pyörykät ja paista noin 4 minuuttia käännellen. Lisää pyöryköiden sekaan valkosipulit ja chili. Jatka paistamista hetki.
  8. Kaada pannulle tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  9. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla, kuivatulla basilikalla sekä valkoviinietikalla. Jätä pyörykät hautumaan noin 5 minuutiksi.
  10. Mittaa couscous kuumuutta kestävään kulhoon tai astiaan.Sekoita joukkoon suola ja öljy. Kaada sekaan kiehuva vesi. Jätä hautumaan kannen tai folion alle.
  11. Hienonna puolikas ruukku minttua. Kun couscous on hautunut niin pöyhi kypsä couscous haarukalla ja mausta mintulla sekä puolikkaan sitruunan mehulla.
  12. Huuhtele rucolat ja sekoita ne lihapullien joukkoon.
  13. Tarjoile mehevät lihapullat mausteisen tomaattikastikkeen ja couscousin kanssa.
Vinkki! Lihapullien maustamiseen sopii mainiosti myös juustokumina, lisää 1-2 tl samaan aikaan muiden mausteiden kanssa.