1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta valkoviinietikalla, suolalla, sokerilla ja öljyllä. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  3. Kuivaa tofut painellen talouspaperin välissä ja murustele uunipellille. Mausta öljyllä, suolalla, juustokuminalla, (savu)paprikajauheella, chilijauheella, kuivatulla oreganolla ja sokerilla. Sekoita mausteet kunnolla tofuihin ja nosta pelti uuniin. Paahda uunissa noin 15-18 minuutin ajan.
  4. Pese ja kuutioi tomaatit pieneksi kuutioiksi kulhoon. Hienonna sekaan korianteri. Mausta suolalla ja sokerilla. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista myös mehu kulhoon.
  5. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Sivele tortilloille soijagurttia. Lisää tortilloihin marinoitua punakaalia, nyhtötofua ja viimeistele pico de gallolla. Tarjoile heti.
Vinkki! Voit paistaa tofun pannulla. Kuumenna paistinpannu ja 1-2 rkl öljyä. Paista tofumurua käännellen 8-10 minuuttia ja mausta reseptin mausteilla.