- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta valkoviinietikalla, suolalla, sokerilla ja öljyllä. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Kuivaa tofut painellen talouspaperin välissä ja murustele uunipellille. Mausta öljyllä, suolalla, juustokuminalla, (savu)paprikajauheella, chilijauheella, kuivatulla oreganolla ja sokerilla. Sekoita mausteet kunnolla tofuihin ja nosta pelti uuniin. Paahda uunissa noin 15-18 minuutin ajan.
- Pese ja kuutioi tomaatit pieneksi kuutioiksi kulhoon. Hienonna sekaan korianteri. Mausta suolalla ja sokerilla. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista myös mehu kulhoon.
- Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sivele tortilloille soijagurttia. Lisää tortilloihin marinoitua punakaalia, nyhtötofua ja viimeistele pico de gallolla. Tarjoile heti.
Vegaaninen
Ruokaboksin tortillat nyhtötofulla, marinoidulla kaalilla & pico de galloa (V)
Tällä kertaa tortillojen täytteeksi valmistetaan nyhtötofua. Tofun lisäksi tortillat täytetään pico de gallolla eli itse tehdyllä salsalla ja rapealla marinoidulla kaalilla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo