- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Harjaa perunat puhtaiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Kuori ja suikaloi punasipuli mahdollisimman ohueksi suikaleeksi kulhoon tai laakeaan sekoituastiaan. Hienonna sekaan basilika ja viipaloi tomaatit. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla, oliiviöljyllä ja valkoviinietikalla.
- Leikkaa kirjolohi annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan. Mausta palat suolalla ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja paista lohipaloja ensin nahkapuoli alaspäin noin 2-3 minuuttia keskilämmöllä. Käännä palat ja jatka paistamista vielä noin 1 minuutti. Siirrä sen jälkeen sivuun odottamaan ja vetäytymään.
- Tarjoa paistetut lohipalat perunoiden ja tomaatti-sipulisalaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo