- Laita vettä kiehumaan isoon kattilaan. Kuori parsojen varret kevyesti ja poista puista varsiosaa n. 3cm. Hienonna valkosipulinkynsi.
- Revi salaatti kulhoon ja leikkaa joukkoon kurkku. Mausta mustapippurilla, oliiviöljyllä ja sitruunan mehulla.
- Paloittele parsat noin 3 cm pituisiksi paloiksi. Keitä parsoja suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta parsat siivilässä.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle voita tai öljyä. Paista gnoccheihin kaunis väri.
- Lisää paloitellut parsat ja valkosipuli gnocchien sekaan pannulle. Jatka paistamista 1 minuutti.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunan mehulla. Viimeistele paistos parmesanraasteella ja tarkista maku.
- Tarjoa parsa-gnocchit vihreän salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo