1. Laita vettä kiehumaan isoon kattilaan. Kuori parsojen varret kevyesti ja poista puista varsiosaa n. 3cm. Hienonna valkosipulinkynsi.
  2. Revi salaatti kulhoon ja leikkaa joukkoon kurkku. Mausta mustapippurilla, oliiviöljyllä ja sitruunan mehulla.
  3. Paloittele parsat noin 3 cm pituisiksi paloiksi. Keitä parsoja suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta parsat siivilässä.
  4. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle voita tai öljyä. Paista gnoccheihin kaunis väri.
  5. Lisää paloitellut parsat ja valkosipuli gnocchien sekaan pannulle. Jatka paistamista 1 minuutti.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla ja  sitruunan mehulla. Viimeistele paistos parmesanraasteella ja tarkista maku.
  7. Tarjoa parsa-gnocchit vihreän salaatin kanssa.